Lezing Autisme en Seksualiteit 1 juli in Rijswijk

Op maandagavond 1 juli organiseert de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) een lezing over autisme en seksualiteit (normaal-hoogbegaafd), in Rijswijk.

De lezing wordt gegeven door Welmoed Visser-Korevaar. Zij is basis-orthopedagoog NVO en seksuoloog NVVS. Zij zal vertellen over relaties, intimiteit en seksualiteit bij mensen met ASS. Aangezien ASS een breed spectrum is en iedereen anders is, vraagt dat vanzelfsprekend om een vertaalslag.

Programma lezing autisme en seksualiteit

19.30 uur                      Start lezing (inloop vanaf 19.00 uur)

21.00 uur – 21.15 uur  Pauze

21.15 uur – 21.45 uur  Gelegenheid tot vragen stellen

21.45 uur                       Einde

De lezing vindt plaats in Florence Woonzorgcentrum Steenvoorde, Generaal Spoorlaan 62, 2285 CH  Rijswijk. Voor NVA-leden is de avond gratis. Niet-leden betalen € 7,50 per persoon.

Aanmelden is verplicht en kan via zuidholland@autisme.nl. Hierbij kan ook het eventuele NVA-lidmaatschapsnummer vermeld worden. Er is plaats voor maximaal 100 personen.

In het najaar volgt nog een lezing over autisme en een verstandelijke beperking en seksualiteit. Tevens wordt in het najaar een thema-bijeenkomst in AIC Delft georganiseerd over autisme en seksualiteit. Meer informatie hierover volgt na de zomer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*